GRAFICO ADNIMA RECLAME UW BEDRIJF VOOR  ADVIES, VORMGEVING  EN PRODUCTIE

 ENTREE  .DRUKKERIJ  .ADVERTENTIES  .RECLAME   .BESTELLEN  . PORTFOLIO  .ACTIES   . CONTACT.

DTP, ontwerp en opmaak  

-  Ontwerp kranten advertenties;

-  Opmaak advertenties weekbladen;

-  Vacature advertentie opmaak (o.a. vacatures zorginstellingen);

-  Advertentie opmaak voor internet sites.

Kranten advertentie opmaak

De advertentie afdeling van Grafico Reclame, welke voorheen in Lelystad was gevestigd, heeft al ruim 26 jaar ervaring in de grafische vormgeving. Vooral in het opmaken van kranten advertenties. De tarieven voor het opmaken van een eenvoudige advertentie starten bij ons al bij €22,50

Zeer snelle advertentie plaatsing

Binnen enkele uren na aanvraag verzorgen wij de complete kranten advertentie lay-out, waarbij u deze met offerte als PDF ter controle krijgt aangeboden. Op deze manier kunnen wij binnen één dag uw krant advertentie ontwerpen en aanbieden.

 

 

Laagste millimeter prijs via Grafico

Doordat wij gespecialiseerd zijn in het plaatsen van advertenties en daardoor een groot volume inkopen, kunnen wij tegen een zeer scherpe millimeter prijs aanbieden, zonder contract verplichtingen voor u. Uw besparing door via ons te plaatsen kan oplopen tot bijna 50%  van de advertentie kosten.

Vraag gerust onze gratis media brochure aan met daarin onze mm tarieven en sluitingsdata van alle relevante  kranten en andere media.

Bespaar op uw advertentie in de krant.

Wij hebben contract afspraken met de kranten, niet alleen de Stentor, Volkskrant, het Parool, NRC  en Trouw maar ook bijvoorbeeld met alle Wegener huis-aan-huis- bladen. Hierdoor bespaart u aanzienlijk als u via ons een advertentie plaatst. U profiteert mee van onze korting.

 

Rekenvoorbeeld vacature advertentie in huis aan huis blad, 4 kolom 125 x 500 mm:

Normaal tarief:      355,00

Via Grafico:            200,00

U bespaart    € 155,00

Specialist in zorgvacatures

Een van onze specialismen is het opmaken en plaatsen van uw vacature advertentie. Zo kan Grafico Reclame vooral in de regio’s Overijssel, Gelderland en Flevoland vele zorginstellingen tot haar opdrachtgevers rekenen, als het gaat om de plaatsing van personeel advertenties in de landelijke- en regionale dagbladen.

 

Door onze ervaring maar ook door het monitoren en vergelijken van response op een personeelsadvertentie, kunnen wij u adviseren bij de juiste media keuze afgestemd op uw doelgroep.

 

Op onderstaande vacature advertentie kunt u niet reageren.

Voorbeeld
Onze tarieven zijn exclusief verzend kosten en BTW en gelden bij druk gereed aanleveren. Tarieven zijn onder voorbehoud van prijs wijzigingen.
Voor bestellingen: bel 0321-339996 of mail: info@grafico-reclame.nl